stripes Icoon Over ons

Projectmanagement

We zorgen voor onze cursisten door persoonlijke begeleiding en ontzorgen onze opdrachtgevers bij de organisatie van de trajecten.

Ontzorgen

Het organiseren en aanbieden van de juiste opleiding bij de juiste personen is in de praktijk intensief en tijdrovend. Bovendien zijn bij het succesvol leren en toepassen van de Nederlandse taal meerdere partijen betrokken. Zowel binnen de eigen organisatie als daarbuiten, zowel met professionals als met vrijwilligers. Wij kunnen de hele organisatie van A-tot-Z voor u uit handen nemen.

Persoonlijke begeleiding

Het leren van een taal vraagt van cursisten een behoorlijke inspanning. En zeker als de cursist zich (nog) niet zo thuis voelt. Dit kan het leren belemmeren. En dat vergroot de kans op voortijdige uitval. Door onze persoonlijke begeleiding kunnen we beter inspelen op de individuele behoeftes van de cursisten. Wij zien dat dit cursisten helpt om meer betrokken te zijn bij het traject en dat voorkomt uitval.

Online dashboard

Wanneer u investeert in een maatwerkopleiding, wilt u verantwoording kunnen afleggen over deze investering. Daarvoor heeft u inzicht nodig in de voortgang van de cursisten.. In ons unieke online leerlingvolgsysteem, MijnTopTaal, heeft u alle benodigde informatie overzichtelijk bij elkaar; van intake, tot presentie, tot testresultaten. Uiteraard met inachtneming van de geldende AVG-wetgeving.